Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Τοντιμπό για αντικαταστάτη του Μαγκουάιρ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, με τον 23χρονο να προορίζεται για αντικαταστάτης του Χάρι Μαγκουάιρ.
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Γουέστ Χαμ για την πώληση του Χάρι Μαγκουάιρ και ήδη κοιτούν την επόμενη ημέρα έχοντας βρει τον αντικαταστάτη του Άγγλου στόπερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC, οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν κρούση στην Νις για τον Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό να αποτελεί τον εκλεκτό για την ενίσχυση στην άμυνα.

Η Νις είναι διατεθειμένη να αφήσει τον στυλοβάτη της άμυνας της αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Τοντιμπό στην Γιουνάιτεντ.

Οι Άγγλοι περιμένουν την οριστική κατάληξη των επαφών με την Γουέστ Χαμ για την πώληση του Χάρι Μαγκουάρι και στη συνέχεια θα κάνουν την κίνησή τους για την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού της Νις.

Ο Τοντιμπό αγωνίζεται στην Γαλλική ομάδα από το 2020 και σε τρία χρόνια έχει καταγράψει 103 συμμετοχές με 2 γκολ στο ενεργητικό του, όντας ο ηγέτης της άμυνας της Νις.

To Top