Η Γιουνάιτεντ μπαίνει “σφήνα” για Ντι Μαρία

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι “κόκκινοι διάβολοι” αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι της απόκτησης του 26χρονου εξτρέμ, Άνχελ Ντι Μαρία, τον οποίο θέλει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Τι και αν η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να υποδεχτεί στην… αγκαλιά της τον Άνχελ Ντι Μαρία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται έτοιμη να μπει σφήνα στην υπόθεση προκειμένου να κάνει δικό της τον Αργεντινό εξτρέμ, ούτως ώστε εκείνος να μετακομίσει στο “Ολντ Τράφορντ” και όχι στην γαλλική πρωτεύουσα.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ετοιμάζονται να ματσάρουν την πρόταση της Παρί, η οποία φτάνει τα 70 εκ. ευρώ προς τη Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντας νέα δεδομένα στην υπόθεση, η οποία φάνταζε δρομολογημένη, μιας και ο παίκτης θα φύγει σίγουρα από την “Βασίλισσα”.

Διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα γίνουν επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο περιθώριο του μεταξύ τους φιλικού, ενώ η καταλανική “Sport” υποστηρίζει πως η Γιουνάιτεντ θα κάνει ισόποση πρόταση με αυτή των Παριζιάνων.

Όπως και να ‘χει, οι Γάλλοι δεν “παίζουν” μόνοι τους στην υπόθεση και ο Ντι Μαρία καλείται να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας περισσότερες από μια επιλογές.

Πηγή: sport24.gr

To Top