Η Γιουνάιτεντ… φόρεσε το στέμμα της πρωταθλήτριας στη Σίτι!

Δια χειρός της μισητής αντιπάλου παραλαμβάνει τον τίτλο του πρωταθλητή η Μάντσεστερ Σίτι! Χάνοντας μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» από την ουραγό Γουέστ Μπρομ (1-0), η ομάδα του Μουρίνιο έστεψε τη συμπολίτισσα. 

Έναν από τους μεγαλύτερους οπαδικούς εφιάλτες -το να δίνεις εσύ τον τίτλο στη μισητή σου αντίπαλο- έζησαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να χάσουν μέσα στην έδρα τους από την ουραγό Γουέστ Μπρομ (1-0) και δεδομένης της χθεσινής νίκης της Σίτι επί της Τότεναμ, την έχρισαν και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας!

Έπειτα από 73 λεπτά ανούσιας υπεροχής και αδυναμίας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, η ομάδα του Μουρίνιο τιμωρήθηκε γι’ αυτό: Χάρη σε κεφαλιά του αφύλακτου Ροντρίγκες μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Όσο κι αν προσπάθησαν λοιπόν ως το τέλος να αναβάλλουν τη στέψη της Σίτι, δεν μπόρεσαν να διασπάσουν το αμυντικό τείχος των φιλοξενούμενων. Επιστρέφοντας λοιπόν στις γκέλες έπειτα από πέντε σερί νίκες, έδωσαν το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στην… άλλη πλευρά του Μάντσεστερ!

To Top