ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Γκάνο για τον Άρη, την Θεσσαλονίκη και τα μουσεία!

Η Κέισι Γκάνο βρίσκεται κάτι λιγότερο από τη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, ωστόσο, η 23χρονη διαγώνιος των «κίτρινων» έχει προσαρμοστεί πλήρως τόσο στην ομάδα όσο και στον ελληνικό τρόπο ζωής.

Η Καναδή αθλήτρια δηλώνει ενθουσιασμένη με την απόφασή της να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως λέει «είναι μία πανέμορφη πόλη με μεγάλη ιστορία». Μάλιστα, όταν έχει χρόνο από τις προπονήσεις, της αρέσει να επισκέπτεται τα μουσεία που υπάρχουν στη συμπρωτεύουσα – η Γκάνο είναι λάτρης της ελληνικής ιστορίας και έχει σπουδάσει φιλοσοφία -, αλλά και τα υπέροχα καφέ της πόλης.

Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο της σημείο, η 23χρονη δηλώνει χωρίς δεύτερη σκέψη «η παραλία!», ενώ αρέσκεται στο ν΄ απολαμβάνει τις βόλτες της σε αυτήν όλες τις ώρες της ημέρας.

Τέλος, η Κέισι δείχνει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στην ομάδα, παρ΄ ότι ήταν η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ, τονίζοντας πως «το κλίμα είναι οικογενειακό και όλα τα κορίτσια είναι πολύ φιλικά μαζί μου! Μου αρέσει πολύ στον Άρη και δεν το μετανιώνω που ήρθα! Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά!».

To Top