ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Γκάνο στο PRESSARIS για τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη και την ευκαιρία του Άρη!

Εδώ και ένα μήνα βρίσκεται στην Ελλάδα η Καναδή διαγώνιος του Άρη, Κέισι Γκάνο, η οποία δείχνει ν΄ απολαμβάνει την παραμονή της στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την παρουσία της στις «κίτρινες», που έχουν ξεκινήσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωυάθλημα.

Η ίδια μίλησε στο PRESSARIS για τη ζωή της στην πόλη, το αγαπημένο της μέρος, το Πανόραμα, για την ευκαιρία που της δίνει ο Άρης να εξελιχθεί ως παίκτρια, αλλά και τους φιλάθλους του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Η ζωή μου εδώ είναι πολύ καλή. Μου αρέσει, επίσης, που συναναστρέφομαι με ωραίους ανθρώπους στη γειτονιά, οι οποίοι και είναι πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε ο,τιδήποτε χρειάζομαι. Όλοι τους είναι πολύ φιλικοί και πρόθυμοι να μου μιλήσουν για τη ζωή στην Ελλάδα», τόνισε η Καναδή.

Ερωτηθείσα, πάντως, για το ποιο είναι το αγαπημένο της μέρος στη Θεσσαλονίκη, είχε να πει: «Το αγαπημένο μου μέρος είναι το Πανόραμα, που βρίσκεται αρκετά μακριά από το κέντρο. Αυτό μπορεί ν΄ ακούγεται παράξενο, αλλά απολαμβάνω να βλέπω την πόλη από ψηλά», τόνισε αρχικά, για να εξηγήσει πως: «Επίσης, απολαμβάνω το γεγονός ότι έχει λόφους, που προσφέρονται για περπάτημα στην εξοχή. Μου αρέσει, φυσικά, να εξερευνώ και το κέντρο. Παίρνω το λεωφορείο συχνά και κατεβαίνω στην ‘καρδιά’ της πόλης, όπου μου αρέσει να περπατάω».

Αναφορικά με την επιλογή της να έρθει στον Άρη, τόνισε: «Την αγαπώ την ομάδα. Όλοι σε αυτήν με καλωσόρισαν και ήδη έχω πολύ καλές σχέσεις με όλες μου τις συμπαίκτριες. Έχουμε καλό χιούμορ σαν ομάδα και αυτό πιστεύω ότι είναι το μυστικό που πηγαίνουμε τόσο καλά», ενώ σχετικά με την πορεία της ομάδας επεσήμανε: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Αντιθέτως, έχουμε την ευκαιρία να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και να σκαρφαλώνουμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω κάθε φορά».

Σε προσωπικό επίπεδο, η ίδια δηλώνει πως έχει πολύ δρόμο για να βελτιωθεί: «Έχω αρκετά πράγματα να διορθώσω. Θέλω να είμαι μία από τις καλύτερες παίκτριες, αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, για να κάνω πραγματικότητα. Αυτή η ομάδα μου δίνει αρκετές ευκαιρίες για να πετύχω και θέλω να τις εκμεταλλευτώ. Είμαι ακόμα νέα, δεν έχω πολύ εμπειρία και συνεπώς ο Άρης είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα».

Τέλος, δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί και στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι στα δύο εντός έδρας ματς με ΑΟ Θήρας και Μαρκόπουλο γέμισαν το γήπεδο: «Οι οπαδοί του Άρη είναι πολύ πιστοί στην ομάδα τους και αυτό είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τις ομάδες της πατρίδας μου».

To Top