ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γκολάρα του Γκρέι δεν ήταν αρκετή, ο Άρης «κλώτσησε» τη νίκη (1-1) και νέα απώλεια

Ο Άρης πέταξε μοναδική ευκαιρία να κερδίσει τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, μένοντας στο 1-1, με τους Κρητικούς.

Το γκολ του Αντρέ Γκρέι δεν ήταν αρκετό με τους κιτρινόμαυρους να πετάνε για ακόμη μια φορά βαθμούς σε ένα ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Άρη.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με γκολ του Τοράλ για να ακολουθήσει το υπέροχο γκολ του Άντρε Γκρέι. Στη συνέχεια οι «κίτρινοι» ήταν δραστήριοι και δημιουργικοί αλλά και άστοχοι στην τελική προσπάθεια με πιο χαρακτηριστική φάση αυτή του 86ου λεπτού όπου ο Ράφαελ Καμάτσο αστόχησε από τα 6-7 μέτρα.

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Με πολλές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Άλαν Πάρντιου. Η μεγαλύτερη έκπληξη, ήταν η συμμετοχή του Πίρσμαν στο βασικό σχήμα, ενώ επέστρεψαν στην ενδεκάδα και οι Μπράμπετς, Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία και Γκρέι. Από εκεί και πέρα σταθεροί έμειναν οι Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Ετέμπο, Νταμπό και ο Ματέο Γκαρσία.

ΔΥΝΑΤΑ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ
Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πάτησαν περιοχή μόλις 10 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα με τον Πίρσμαν, το σουτ του οποίου όμως πέρασε πάνω από την εστία του Μανδά, ενώ στο 2ο λεπτό οι αμυντικοί του ΟΦΗ απομάκρυναν τη σέντρα του Γκαρθία, πριν γίνει κάτοχος της μπάλας ο Γκρέι.

ΠΑΡΩΝ Ο ΚΟΥΕΣΤΑ, ΔΟΚΑΡΙ Ο ΜΑΤΕΟ

Στο 14ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κουέστα ήταν εκεί και απομάκρυνε την κεφαλιά του Γκερέρο.

Έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 20′ ήταν η σειρά του Άρη να χάσει μια μοναδική ευκαιρία με τον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντίνος έπιασε ένα αριστοτεχνικό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ VAR

Στο 35ο λεπτό και ενώ ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει ο Άρης σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Γκρέι βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έστρωσε για τον Ματέο μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ και ο Αργεντινός σκόραρε. Όμως ο Τζαμαϊκανός υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση κι έτσι το γκολ δε μέτρησε. Στο 44′ νέα τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη! Ο Οντουμπάζιο έπαιξε κάθετα για τον Γκρέι, ο Τζαμαϊκανός βγήκε σε τετ α τετ με τον Μανδά, αλλά πλάσαρε άουτ!

ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ Ο ΤΟΡΑΛ

Πέντε λεπτά μετά το ξεκίνημα του β ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′ ο Τοράλ έκανε το 0-1 για τους κρητικούς. Ο ΟΦΗ σκόραρε με πέντε πάσες, συμπεριλαμβανομένου και του βολέ του Μανδά όπου ο Γκερέρο έκανε άψογο κοντρόλ στο κέντρο του γηπέδου. Ο Γκερέρο ήταν ουσιαστικά αυτός που ξεκίνησε τη φάση αλλά και σέρβιρε στον Τοράλ για το 0-1 του ΟΦΗ.

ΓΚΟΛΑΡΑ ΓΚΡΕΙ, ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Τζαμαϊκανός μετά από πάσα του Μαντσίνι, μόλις μέσα στην μεγάλη περιοχή του Μανδά νίκησε την άμυνα του ΟΦΗ και με τρομερή έμπνευση έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του τερματοφύλακα των Κρητικών για το 1-1!

Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο ο Μανδάς όσο και ο Νταμπό που ήταν κοντά στην εστία κοιτούσαν αποσβολωμένοι το πανέμορφο γκολ του Αντρέι Γκρέι.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΑΡΗΣ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ

Από το σημείο της ισοφάρισης και μετά, ο Άρης έψαξε και το δεύτερο γκολ, έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή του Μανδά με πρωταγωνιστή των περισσότερων φάσεων τον Γκρέι, όμως η μπάλα απομακρυνόταν είτε από τους αμυντικούς του ΟΦΗ, είτε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΚΑΜΑΤΣΟ

Την ευκαιρία του αγώνα την έχασε ο Ραφαέλ Καμάτσο. Μετά απο κάθετη του Ιτούρμπε και τακουνάκι του Γκρέι, ο Καμάτσο έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά σε κενή εστία σούταρε άουτ.

Συνθέσεις: 

ΑΡΗΣ (Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (74΄Μαζικού), Ετέμπο, Νταμπό, Μαντσίνι, Γκαρθία, Ματέο(64′ Καμάτσο), Γκρέι.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Βούρος, Μεγιάδο (76 Ντουρμισάι), Ντιουσέ (64′ Στάικος), Περέα, Τοράλ (76′ Θεοδοσουλάκης), Τζου, Γκερέρο.

Διαιτητής: Τζοβάρας

Βοηθοί: Κωσταράς, Καραλής

4ος Κατοίκος

VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος

To Top