ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Γκραν Κανάριας στον τελικό του Supercopa με 24αρα του Κούριτς!

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, η Γκραν Κανάρια επικράτησε της Μπασκόνια με 84-80 και προκρίθηκε στον τελικό του Supercopa. Σπουδαίο ματς από τον Κάιλ Κούριτς!

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς.

O πρώτος ημιτελικός του Supercopa Ισπανίας ήταν γεμάτος ένταση και ιδιαίτερα αμφίρροπος, όμως στα τελευταία, κρίσιμα λεπτά οι παίκτες της Γκραν Κανάρια έδειξαν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Supercopa.

Η Γκραν Κανάρια ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο στην αρχή του παιχνιδιού και αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (17-13).

Στην δεύτερη περίοδο άρχισε να… ζεσταίνεται ο Κούριτς και η Γκραν Κανάρια είχε τις απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια της Μπασκόνια να μειώσει το σκορ. Έτσι, διεύρινε την διαφορά της και πήγε με το + στα αποδυτήρια (30-25).

Οι Βάσκοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, και με τους Κούνει και Σεγκέλια να τραβούν το μεγαλύτερο… κουπί στο επιθετικό κομμάτι, κατάφεραν να μειώσουν στους 2 πόντους στο 30′ (53-51) αλλα και να φέρουν το ματς στα ίσια, στις αρχές της τέταρτης περιόδου (53-53, 31′).

Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι πήγαινε… πόντο-πόντο, με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι το τέλος για την νίκη. Ένα μεγάλο τρίποντο του Μπο ΜακΚάλεμπ στο 38′ έδωσε προβάδισμα τεσσάρων πόντων στην Γκραν Κανάρια (74-70), με τον Κούριτς να συνεχίζει το… σόου του και να δίνει το τελειωτικό χτύπημα στην Μπασκόνια με τέσσερις προσωπικούς του πόντους.

O 26χρονος γκαρντ ήταν φυσικά ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Μετά την περσινή σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του (όγκος στον εγκέφαλο) ο Κούριτς έδειξε πως είναι δυνατός, «σκοτώνοντας» την Μπασκόνια με τους 24 πόντους του. Από τους Βάσκους, πάλεψε ο Σενγκέλια, που πέτυχε 16 πόντους.

 

Πηγή: sdna.gr

To Top