ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η γνωστή “συνταγή”, ο Ιωάννου και η αναμονή για Μπερτόγλιο…

Στον αυριανό αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, δύσκολα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές από τον Άκη Μάντζιο στο αρχικό σχήμα των “κιτρινόμαυρων”, συγκριτικά με αυτή κόντρα στον Βόλο.

Κυρίως γιατί οι έντεκα που επιλέχθηκαν την περασμένη Πέμπτη έδειξαν πολύ καλά στοιχεία από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς είχαν την κατάλληλη αντίδραση μετά την ήττα στην Λαμία.

Ο προπονητής του Άρη ετοιμάζει τα πλάνα νίκης για τον αυριανό αγώνα, προσθέτοντας τις επιλογές του τον Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή προκειμένου να πάρει μία πρώτη “γεύση” από την ομάδα και να μπει σιγά σιγά στο κλίμα.

Όσον αφορά τον σχηματισμό, το 4-3-2-1 θα παραμείνει, με τον Μπουσέ να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει και πάλι βασικός.

Η επιστροφή του Σούντγκρεν μετά την τιμωρία του, ενδεχομένως να μην διαφοροποιήσει την άμυνα με τους Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν και Γκάνεα να είναι η τετράδα, από την στιγμή που ο Ρουμάνος μπακ είχε καλή εικόνα κόντρα στον Βόλο.

Στην μεσαία γραμμή ο Σάσα θα είναι σίγουρα βασικός μετά την εξαιρετική του εμφάνιση, με τον Ματίγια στο πλευρό του. Ο Μπερτόγλιο, αν δεν είχε αυτό το αιμάτωμα στον δικέφαλο από το ματς με τον Βόλο, θα ήταν βασικός, καθώς ήταν εξαιρετικός όταν μπήκε στον αγώνα.

Από εκεί και πέρα, σίγουροι είναι οι Μάνος και Γκάμα, ενώ μένει να φανεί σήμερα η ετοιμότητα του Μπερτόγλιο, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα μείνουν μία ή δύο θέσεις στην αρχική ενδεκάδα για τους Ματέο, Σίλβα και Μαντσίνι.

 

To Top