Η Γουέστ Μπρομ έδωσε χρόνο στον Ανελκά για να αλλάξει γνώμη!

Την ελπίδα ότι ο Νικολά Ανελκά θα αλλάξει γνώμη σχετικά με το θέμα της απόσυρσης του έχουν στην Γουέστ Μπρομ. Όπως δήλωσε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Στιβ Κλαρκ, ο Ανελκά στην χθεσινή προπόνηση όντως τους είπε ότι θέλει να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση και ήταν πολύ ταραγμένος μετά τον θάνατο του ατζέντη του.

Ο Κλαρκ δήλωσε ότι η Γουέστ Μπρομ θα δώσει χρόνο στον Γάλλο με σκοπό ο 36χρονος να ηρεμήσει και να σκεφτεί ψύχραιμα το θέμα της ενδεχόμενης αποχώρησης του από τα γήπεδα. Η Γουέστ Μπρομ έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο Ανελκά θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Έβερτον, λόγω πένθους.

«Δεν θα αρνηθώ ότι χρησιμοποίησε αυτή την λέξη. Αλλά του δώσαμε χρόνο να το σκεφτεί και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από υποθέσεις. Ο Νικολά πήγε στον Ρίτσαρντ Γκάριγκ, τον τεχνικό διευθυντή, την Πέμπτη και δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Μίλησε για λίγο μαζί του και δεν ήταν καλά για αυτό ο σύλλογος αποφάσισε να του δώσει λίγο χρόνο να φύγει, να το σκεφτεί και να νιώσει καλύτερα», δήλωσε ο Κλαρκ.

πηγή: sentragoal.gr

To Top