Χωρίς κατηγορία

Η Γουέστ Χαμ έκλεισε στα 42 εκατ.ευρώ το deal με Σασουόλο για Σκαμάκα

Η Γουέστ Χαμ έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Σασουόλο για τον Τζανλούκα Σκαμάκα και ο Ιταλός διεθνής επιθετικός είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τα σφυριά, που θα φέρει 36+6 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία των νεροβέρντι.

Στις αρχές του καλοκαιριού η ομάδα που είχε ακουστεί έντονα για την απόκτηση του Τζανλούκα Σκαμάκα προσφέροντας στην Σασουόλο ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν.

Λίγο πριν το φινάλε του Ιουλίου ωστόσο, ο 23χρονος επιθετικός είναι μεν μία ανάσα από το να κουνήσει μαντήλι στους νεροβέρντι, με τον προορισμό του όμως να είναι η Premier League και συγκεκριμένα η Γουέστ Χαμ.

Οι Λονδρέζοι δεν πτοήθηκαν από το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γαλλίας για τον υψηλόσωμο φορ που είχε μία εκπληκτική σεζόν πέρυσι στην Serie A (16 γκολ σε 36 συμμετοχές) και μπήκαν σφήνα για να τον κάνουν δικό τους, με το ενδιαφέρον τους μάλιστα να είναι τόσο έντονο ώστε να πάρουν γρήγορα ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι της Παρί.

Απόρροια του στενού πρέσινγκ τους για τον παίκτη ήταν να καταλήξουν το βράδυ της Παρασκευής σε οριστική συμφωνία με την Σασουόλο, με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να αναφέρει πως το deal έκλεισε στα 42 εκατομμύρια ευρώ (36 θα είναι το ποσό μεταγραφής και τα υπόλοιπα 6 μπόνους επίτευξης στόχων) και με την Σασουόλο να κρατάει ένα 10% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Όπως αναφέρει η “Sportmediaset”, η επισημοποίηση της συμφωνίας θα γίνει μέσα σε λίγες ημέρες ενώ το Σάββατο (23/7) ο παίκτης θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την Γουέστ Χαμ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

To Top