Η Γουίλσον επέλεξε το μπάσκετ του Άρη (και) για τον Γκάλη! (photos)

Η Ντενίς Γουίλσον έφτασε σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να ενισχύσει το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Άρη! Ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Άρη ήταν και ο Νίκος Γκάλης, όπως η ίδια είπε, γιατί γνωρίζει πως ήρθε σε μια πολύ σπουδαία μπασκετική ομάδα!

Στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” υποδέχθηκαν την Αμερικανίδα σέντερ ο γενικός αρχηγός των τμημάτων μπάσκετ του Ερασιτέχνη, Βασίλης Παλιάντζας, ο έφορος Νίκος Λεκίδης και ο τεχνικός, Αλέξης Μαυρίδης.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη η Γουίλσον τόνισε πως “νιώθω πολύ όμορφα, που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη, καθώς μου αρέσει πολύ εδώ. Παράλληλα, είμαι χαρούμενη για τη νέα σελίδα που ανοίγω στην καριέρα μου. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα, γνωρίζω μερικά από τα κορίτσια από την περσινή χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ξέρω, επίσης, πολλά για την ανδρική ομάδα και για τα κατορθώματα του παρελθόντος και φυσικά για τον Νίκο Γκάλη”.

Ρωτήθηκε για την απόφασή της να αποδεχτεί την πρόταση του Άρη και απάντησε πως “το γεγονός ότι ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά και η παρουσία του Αλέξη (σ.σ. Μαυρίδη) στον πάγκο της ομάδας, με τον οποίο συνεργαστήκαμε και πέρυσι στον Απόλλωνα, ήταν από τους βασικούς λόγους, που μ΄ έκαναν να πω το ναι. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα”.

To Top