Η γραπτή δήλωση του Πασιαλή στην ΠΑΕ…

O Νίκος Πασιαλής, ενόψει του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, παραχώρησε μια γραπτή δήλωση την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Για πολλούς λόγους θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Μετά την ήττα από τα Γιάννενα στην έδρα μας, πάμε στην Κομοτηνή με στόχο να προσθέσουμε τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας, αφενός για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία και να τονωθεί το ηθικό μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα και αφετέρου για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος πικράθηκε τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εικόνα μας στον προηγούμενο αγώνα.

Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα έχει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όμως είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και να δείξουμε ότι το ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν μια άσχημη παρένθεση.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Με δύο-τρια καλά αποτελέσματα μπορείς να βρεθείς ψηλά στη βαθμολογία. Χρειάζεται απ’ όλους υπομονή, πίστη και στήριξη στην ομάδα μας».

To Top