Η… “γροθιά” στο κατεστημένο, ο Μάνταλος και η υποκρισία

O Άρης έκανε ένα κακό πρωτάθλημα, βουλιάζοντας στα εγκλήματα των διοικήσεων του, στην εσωστρέφεια, στη φαγωμάρα, στα τεράστια λάθη χρόνων.

Πρώτα από όλα του φταίει ο εαυτός του, οι παράγοντες του. Αυτό όμως δεν σημαίνει παραγραφή και διαγραφή των όσων διαπράττονται.

Εδώ και μήνες έγινε συζήτηση για τη διαιτησία, για τις αποφάσεις της για το “κατεστημένο”. Σήμερα ο Κάκος έδειξε… κίτρινη κάρτα στον Ισαουράλδε του ΠΑΟΚ για μπουνιά (!) στο πρόσωπο του Εντινγκά, φάση στην οποία φυσικά έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα. Και φυσικά δεν θα έπαιζε την Κυριακή. Κόντρα στον Άρη (όπως ίσως και οι Τζαβέλας, Λούκας…). 

Ορισμός της κόκκινης. Η “αδικημένη” στα λόγια! Οι… υπεράνω θα πουν γιατί ασχολείται κάποιος με την ομάδα της Τούμπας. Είναι μια άποψη. Αυτοί όμως που βλέπουν πιο ψύχραιμα, πέρα από τη μύτη τους, και διαπιστώνουν τα “τρένα” της Βοιωτίας να κάνουν όργια ή τον Άρη να έχει χάσει 7-8 βαθμούς από τη διαιτησία, απλά καταγράφουν την πραγματικότητα.

Η φωτογραφία από το σημερινό παιχνίδι, γροθιά στο κατεστημένο, είναι αφιερωμένη στον Μάνταλο που μοίραζε τις κόκκινες για πλάκα και φυσικά στους ιερείς της υποκρισίας!

To Top