ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δέσμευση του Χατζισαφί στον Άρη και η αναμονή για την άφιξη…

Στην τελική της ευθεία αναμένεται να μπει από σήμερα η υπόθεση του Εχσάν Χατζισαφί για τον Άρη, καθώς ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Ιρανού στην χώρα του.

Το απόγευμα, με την τωρινή του ομάδα, την Τρακτόρ, αγωνίζεται στον τελικό του Κυπέλλου Ιράν και έπειτα μένει ελεύθερος, όπως είχε συμφωνήσει με τους διοικούντες του συλλόγου, παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία γύρω από το όνομά του. Στο Ιράν υποστηρίζεται πως ο παίκτης έχει πρόταση από την σημερινή αντίπαλό του στον τελικό, Εστεγκάλ, αλλά και από μία ομάδα στο Κατάρ. Και μάλιστα, την χαρακτηρίζουν και ιδιαίτερα δελεαστική οικονομικά.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, μεταφέρθηκε στον Άρη πως η προφορική συμφωνία που υπάρχει εδώ και εβδομάδες ισχύει κανονικά και τίποτα δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο παίκτης θα είναι στην Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα, θα τελειώσει το τυπικό της μεταγραφής του και θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των “κιτρινόμαυρων”.

 

To Top