ΑΠΟΨΕΙΣ

Η “δεύτερη ανάγνωση” της δήλωσης Καρυπίδη

Ακριβώς την τελευταία μέρα της προθεσμίας για την κατάθεση του φακέλου της ΠΑΕ Άρης στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έκανε μια δήλωση με αρκετά μηνύματα εντός κι εκτός των τειχών, βάσει των όσων καταγράφει πάντα η “δεύτερη ανάγνωση”. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επιχείρησε να καταγράψει κάποιες από τις σκέψεις και τις θέσεις που έχει για τον Άρη του σήμερα, αλλά και σε ότι αφορά το προσεχές μέλλον.

Πρώτο μήνυμα: η πίστη και η βεβαιότητα για την αγωνιστική επιτυχία της ομάδας. Μια “υποχρέωση” που έχουν αναλάβει φέτος όλοι στον Άρη, έχοντας “διδαχθεί” από τα περσινά λάθη. Και όταν λέμε επιτυχία, είναι ξεκάθαρο το σφράγισμα του εισιτηρίου της ανόδου στην “μεγάλη” (έστω και με αυτά τα χάλια…) κατηγορία. Είναι πεποίθηση στην Αλκμήνης, ότι ο Άρης δεν θα χάσει τον δρόμο της ανόδου.

Όπως τόνισε: Μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του ΑΡΗ στη φυσική του θέση και έχουμε όλοι τη βεβαιότητα πως θα επιτευχθεί αυτό σύντομα.

Δεύτερο μήνυμα: το γεγονός ότι υπάρχουν πρόσωπα, δυνάμεις και καταστάσεις που ενοχλούνται από τον Άρη και την διαδικασία επιστροφής του στην φυσική του θέση, κάνοντας άλλωστε με κραυγαλέο τρόπο ο,τι μπορούν για να σταματήσει η διαδικασία αυτή. Η αναφορά σε εμπόδια και τρικλοποδιές ήταν ξεκάθαρη. Όπως και η θέληση να μην κάνει πίσω ο Άρης (δεν πρέπει να κάνει πίσω) σε κάθε περίπτωση.

Όπως ανέφερε: Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι ξέρει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια, τις… αντιξοότητες και τους… αστάθμητους παράγοντες. Γιατί και οι… τυφλοί βλέπουν ότι υπάρχουν συμφέροντα, που ακόμη και σήμερα προσπαθούν να μας βάλουν “τρικλοποδιές”. 

Τρίτο μήνυμα: η δέσμευση ότι ο Άρης σύντομα θα είναι έτοιμος και ισχυρός, επιστρέφοντας στην Σούπερ λίγκα. Είναι μια ξεκάθαρη απαίτηση του κόσμου, όχι απλά μια επιστροφή στην Σούπερ λίγκα, αλλά η δυναμική επιστροφή, με τον Άρη υπερήφανο και πρωταγωνιστή.

Χαρακτηριστικές οι αναφορές: Σύντομα θα ξεκινήσουμε την προεργασία μας για τον ΑΡΗ της Superleague… και  το γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης θα στείλει… μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση ενόψει αυτών που θα συμβούν στο προσεχές μέλλον.

Τέταρτο μήνυμα: ουσιαστικά έστειλε ένα κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης σε αυτά τα τελευταία έξι παιχνίδια εντός έδρας. Ο κόσμος είναι πικραμένος, έχει “αδειάσει” άπειρες φορές, αλλά το “θέλω” όλων είναι εντός της ομάδας να υπάρξει μαζική παρουσία και συσπείρωση, προκειμένου να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα τα προηγούμενα. Με ένα Χαριλάου γεμάτο τα οφέλη και τα μηνύματα θα είναι πολλαπλά. Και πολύτιμα.

Χαρακτηριστικές οι “ατάκες”: Είναι αναγκαίο μαζί με την ομάδα μας και το Κλεάνθης Βικελίδης να στείλει τα δικά του… μηνύματα. Κατανοώ πλήρως τους λόγους που τα τελευταία χρόνια ο κόσμος ήταν απογοητευμένος. Όμως, ήρθε η στιγμή να αλλάξει αυτό. Είναι η ώρα που πρέπει να επιστρέψετε μαζικά στο σπίτι μας και στο πλευρό της ομάδας μας. Έφτασε η στιγμή να υπενθυμίσουμε σε όλους, με το γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης, ότι ο ΑΡΗΣ επιστρέφει για να ξαναπάρει τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρεις μήνες απέμειναν. Όλοι στο γήπεδο…

To Top