Η δεύτερη αναμέτρηση στο Περιστέρι κρίνει πολλά

Στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» συνεχίζεται απόψε (20/5, 19:15) η ημιτελική φάση των πλέι οφ στην Α1 μπάσκετ των ανδρών/Basket League, όπου θα διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό.

Οι «κυανοκίτρινοι» υποδέχονται τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν εξαιρετική ψυχολογία μετά την επιβλητική νίκη τους στον πρώτο αγώνα της σειράς, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με 101-57. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει και στο Περιστέρι τον τίτλο του φαβορί και να κάνει το 2-0, προκειμένου να βρεθεί «μια ανάσα» από την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ. Από την πλευρά της, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη καλείται να αφήσει πίσω της την κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική κόντρα στους «πράσινους». Πάντως, το… ιδανικό για το Περιστέρι θα ήταν να επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με αυτή της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν και επικράτησε εντός έδρας του «τριφυλλιού» με 96-89, και να κάνει το 1-1. Η τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 23 Μαΐου (19:15) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Στο μεταξύ, η σειρά του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League βρίσκεται σε… αναμονή, λόγω των υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στο φάιναλ φορ της Euroleague. Το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Πέμπτη 25 Μαΐου (19:15) στο κλειστό της Πυλαίας, με τους Πειραιώτες να προηγούνται 1-0 στη σειρά.

To Top