ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… δεύτερη επιστροφή του Ζουλ με τη φανέλα του Άρη!

Ο Ζαν Ζουλ ετοιμάζεται να φωνάξει παρών μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον Βόλο… Τελευταίο παιχνίδι για τον 25χρονο Καμερουνέζο ήταν στις 10/1 κόντρα στην ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας και πλέον επιστρέφει…

Στο 74′ ο Καμερουνέζος αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας από τον αγώνα με την ΑΕΚ για το κύπελλο. Είχε προηγηθεί μια εξαιρετική ενέργεια του και σουτ που εξουδετέρωσε ο Αθανασιάδης, όμως πέφτοντας ένιωσε να πονάει στον τετρακέφαλο. Έμεινε στο έδαφος για λίγα λεπτά, ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε απαρηγόρητος από το παιχνίδι, δίνοντας τη θέση του στον Σαμόρα.

Μέχρι το σημείο εκείνο του αγώνα ήταν ο κορυφαίος του Άρη, ίσως και του γηπέδου, με την συνολική του απόδοση. Πανταχού παρών στο μεσοαμυντικό κομμάτι, βοήθησε, όποτε χρειάστηκε με ουσία και προσοχή στην προώθηση του παιχνιδιού.

Είναι γεγονός ότι ο ίδιος… τρόμαξε, όπως και όλοι στην κιτρινόμαυρη ομάδα, φέρνοντας στο μυαλό την προηγούμενη απουσία του λόγω τραυματισμού. Ο Καμερουνέζος μέσος μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ τραυματίστηκε στο ημίχρονο. Έπαιξε ελάχιστα με Παναιτωλικό (14′) και Ολυμπιακό (4′) τον Σεπτέμβριο, ενώ αγωνίστηκε εννιά λεπτά κόντρα στον Βόλο.

Φώναξε παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την νίκη του περασμένου Νοέμβρη, αποτελώντας πλέον μια σημαντική μονάδα για τους κιτρινόμαυρους, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι ακολούθησε και η εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Έκτοτε έχασε… δέκα συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια και πλέον είναι έτοιμος για τη δεύτερη επιστροφή του.

 

To Top