ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… δεύτερη νιότη του Γκάμα και το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι!

Ο Μπρούνο Γκάμα βιώνει φέτος μία από τις καλύτερες σεζόν της ποδοσφαιρικής του καριέρας, οδηγώντας τον Άρη στην επίτευξη των στόχων του, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Και να φανταστεί κανείς πως η σεζόν για τον ίδιο ξεκίνησε τέλη Αυγούστου, στον Βόλο, στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μέχρι τότε, απλά κάλυπτε το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του, τον Ιανουάριο του 2018. Ρήξη χιαστού, χειρουργείο και έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του. Κυρίως λόγω της ηλικίας του και αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει και να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Ο 32χρονος επιθετικός, όχι μόνο επέστρεψε, αλλά γύρισε και πολύ καλύτερος απ΄ότι ήταν πέρσι και γενικότερα τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Με 8 γκολ στο Πρωτάθλημα και δυο ασίστ, σε 1618 λεπτά συμμετοχής, οδηγεί επιθετικά τον Άρη πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην πιο παραγωγική σεζόν του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπρούνο Γκάμα, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και την επόμενη σεζόν, καθώς το διετές συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

“Ειλικρινά γουστάρω που παίζω στον Άρη. Ξέρω ότι το συμβόλαιό μου εκπνέει τον Ιούνιο. Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Είμαι συγκεντρωμένος όμως στο παρόν και στο πώς θα κατακτήσουμε τους στόχους της σεζόν”, είχε πει χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Η αλήθεια είναι πως ενδιαφέρον για τον έμπειρο εξτρέμ έχουν δείξει ομάδες του εξωτερικού, που δεν δίστασαν να “χτυπήσουν” την πόρτα του Άρη, το προηγούμενο διάστημα. Από Ιβηρική χερσόνησο και όχι μόνο…

Οι “κιτρινόμαυροι” ακόμα δεν έχουν κάνει επίσημα την κίνησή τους για τον κρατήσουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και την επόμενη σεζόν, κάτι που δεν αποκλείεται όμως να κάνουν το επόμενο διάστημα, την κατάλληλη στιγμή, σύμφωνα με τους ίδιους και το πλάνο τους.

 

 

 

To Top