Η… δεύτερη φορά του Σάκη Παντελίδη στον Άρη, ο Ηρακλής και η Λαμία!

Η ανακοίνωση των ονομάτων των συνεργατών του Σάββα Παντελίδη έφερε στο προσκήνιο τον νέο… παλιό γυμναστή του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο λόγος για τον Σάκη Παντελίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών του Άρη στο πλευρό του 53χρονου προπονητή, με τον οποίο πάντως δεν έχει καμία συγγενική σχέση, αλλά πρόκειται για απλή συνωνυμία.

Ο Σταύρος (Σάκης) Παντελίδης (όπως είναι το πλήρες όνομα του- είχε συνεργαστεί με τον Άρη την περίοδο 2013-14, όταν είχε αναλάβει την ομάδα ο Γιάννης Χατζηνικολάου, με την προετοιμασία να γίνεται τότε στο Πράβετς και επιστρέφει και πάλι στα κιτρινόμαυρα λημέρια.

Όπως αναφέρει το βιογραφικό του: “Ο Σάκης Παντελίδης είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως γυμναστής σε επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες στην Superleague, στην Football League και στη Γ΄ Εθνική. Οι ομάδες που έχει εργαστεί είναι: Εθνικός Κατερίνης, Πιερικός, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Πλατανιάς, Καλλονή, Ηρακλής, Άρης και Πανθρακικός.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης (γυμναστής) στο πλευρό του Σάββα Παντελίδη στην ομάδα του Ηρακλή, συμβάλλοντας στην εντυπωσιακή πορεία του Ηρακλή στο Β΄ γύρο του πρωταθλήματος και στη αγωνιστική σωτηρία του. Η σεζόν 2017-2018 τον βρίσκει στην ομάδα της Λαμίας στο πλευρό του Μπάμπη Τεννέ, ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης (γυμναστής).

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων ως εισηγητής και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε εφημερίδες σχετικά με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών”.

To Top