Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ

Ο ΑΣ Άρης ανακοίνωσε το ωράριο της διάθεσης Κάρτας Φιλάθλου, εν όψει του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον ΟΦΗ, το Σάββατο 14/03 (19:30) για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ερασιτέχνης: “Υπενθυμίζουμε ότι η Κάρτα Φιλάθλου του Άρη είναι υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ Άρης.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (11/03) δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Από την Πέμπτη (12/03) η αγορά εισιτηρίου θα είναι ελεύθερη για όλους.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που δεν έχουν προμηθευτεί το καρτελάκι της Κάρτας Φιλάθλου μπορούν να βγάλουν εισιτήριο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ δείχνοντας την απόδειξη της αγοράς της Κάρτας, ή το εισιτήριο διαρκείας τους.

Η Κάρτα θα διατίθεται ως εξής:

Πέμπτη 12/03 και Παρασκευή 13/03Από τις 10:00 έως τις 18:00 από τα γραφεία του Α.Σ. Άρης στην Οδό Αλκμήνης.

Σάββατο 14/03: Από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, από τα γραφεία του Α.Σ. Άρης στην οδό Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.).

Επίσης η αγορά της Κάρτας Φιλάθλου μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι σήμερα Πέμπτη (06/02) διατίθεται η Κάρτα Φιλάθλου, εν όψει του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με τον Ατρόμητο Αθηνών (19:00), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Υπενθυμίζουμε ότι η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ είναι υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Συγκεκριμένα, η Κάρτα διατίθεται ως εξής:

Από τις 10:00 έως τις 15:00, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην Οδό Αλκμήνης και από τις 15:00 έως την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στην οδό Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.).

Επίσης η αγορά της Κάρτας Φιλάθλου μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Υπενθυμίζουμε ότι στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, ως εκ τούτου οι κάτοχοι των διαρκείας που θέλουν να βγάλουν εισιτήριο και δεν έχουν Κάρτα Φιλάθλου, μπορούν να την προμηθευτούν στις προαναφερθείσες μέρες και ώρες από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ, αλλά και ηλεκτρονικά.

Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει το διαρκείας τους το καλοκαίρι και δεν έχουν δώσει το ΑΜΚΑ τους (δεν ήταν υποχρεωτικό πεδίο τότε), παρακαλούνται να καλέσουν στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (τηλ. 2310 305402) από τις 10:00 έως τις 18:00, προκειμένου να καταχωρηθεί ο Αριθμός Μητρώου στην υπηρεσία της VIVA και να μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη

Νέα ενημέρωση έκανε ο Ερασιτέχνης Άρης για το ωράριο διάθεσης της Κάρτας Φιλάθλους ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη: “Ο ΑΣ Άρης ανακοινώνει το ωράριο της διάθεσης Κάρτας Φιλάθλου, εν όψει του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με την Ξάνθη, την Πέμπτη 23/01 (19:30) για την 20ή αγωνιστική της Superleague.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κάρτα Φιλάθλου του Άρη είναι υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου για τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, η Κάρτα θα διατίθεται ως εξής:

Τρίτη 21/01 και Τετάρτη 22/01: Από τις 10:00 έως τις 18:00, από τα γραφεία του ΑΣ Άρης στην Οδό Αλκμήνης.

Πέμπτη 23/01: Την ημέρα του αγώνα, η Κάρτα Φιλάθλου θα διατίθεται από τις 10:00 έως τις 13:00 από τα γραφεία του ΑΣ Άρης στην Οδό Αλκμήνης 69 και από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα (19:30) από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στην οδό Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.).

Επίσης η αγορά της Κάρτας Φιλάθλου μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/”.

To Top