ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η διάψευση Ναούμ περί συμμετοχής του σε τριμελή επιτροπή για το βόλεϊ

Δημοσίευμα κάνει λόγο για εμπλοκή του Άρη Ναούμ στην επιτροπή σωτηρίας του βόλεϊ του Άρη μαζί με τους κ.κ. Χαριτωνίδη, Οικονόμου, ωστόσο, ο ίδιος διαψεύδει τη συμμετοχή του στα παραπάνω.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Ναούμ με ανάρτησή του διαψεύδει το δημοσίευμα της Novasports, σημειώνοντας σχετικά:

«Με αφορμή ρεπορτάζ περί 3-μελούς επιτροπής για το βόλεϊ…. Δεν πρόκειται να συμμετέχω σε καμιά επιτροπή ή διοίκηση, η οποία ‘διορίζεται’ από ένα προσωρινά διορισμένο ΔΣ, το οποίο ούτως ή άλλως θεωρώ αδύναμο να προασπίσει τα συμφέροντα του συλλόγου….

Είναι κάτι το οποίο διεμήνυσα ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε σημείο παρεξήγησης σε συνάντηση που έγινε την Πέμπτη, ευτυχώς παρουσία αρκετών ανθρώπων….

Αν το νυν ΔΣ θεωρεί πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα του Ερασιτέχνη, ας το δηλώσει και όχι να διαδίδει ψευδείς ειδήσεις και ρεπορτάζ….

Το τμήμα του ΤΑΠ θέλει βιώσιμες λύσεις και όχι λύσεις του ποδαριού….

Το σίγουρο είναι πως – όπως και πέρσι έτσι και φέτος – θα είμαστε κοντά στο τμήμα και θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο….

Θεωρώ πως το καλύτερο που έπρεπε να γίνει ήταν μια προκήρυξη για εκδήλωση ενδιαφέροντος ανάληψης του τμήματος από την στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα….

Τώρα πλέον, θεωρώ ως μόνη λύση την προκήρυξη ΓΣ για το τμήμα του Τ.Α.Π. όπου ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ να συναισθανθούν το πρόβλημα και να βρούμε μια αξιοπρεπή και βιώσιμη λύση, εφόσον δεν βρεθεί κάποιος οικονομικά δυνατός ν΄ αναλάβει εξ ολοκλήρου το τμήμα…».

Πηγή: yellownews.gr

To Top