Η… διαβολοβδομάδα του Μουρατίδη και τα συγχαρητήρια στους παίκτες!

Ο Παρασκευάς Μουρατίδης εξήρε τον επαγγελματισμό των παικτών που παρέμειναν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και έφτασαν δίκαια στη νίκη επί του Ίκαρου.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά πως “όπως είπε και ο Λευτέρης (Μποχωρίδης) ήταν μια βδομάδα πολύ δύσκολη, γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε την μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό και την αναχώρηση του κόουτς Αγγέλου, που όμως άφησε θεσμούς και παρακαταθήκη. Αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Προέκυψαν και δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ένα του Πελεκάνου για τον οποίο ο γιατρός μας έδωσε το ΟΚ λίγο πριν το ματς και ένα του Αντώνη που είχε μυϊκό σπασμό στην πλάτη” και πρόσθεσε: “Η ομάδα μπήκε δυνατά όπως σε όλα τα παιχνίδια, συγκεντρωμένα στην άμυνα και τα παιδιά έκαναν ότι έπρεπε. Συγχαρητήρια στον Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος ακολούθησε την συνταγή που έπρεπε να έχει η ομάδα, με όλα όσα είχε κάνει έξι μήνες με τον κόουτς Αγγέλου. Συγχαρητήρια και στους παίκτες που ήταν υπεύθυνοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι”.

Ρωτήθηκε πως διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση και απάντησε πως “ήμασταν συνέχεια σε επαφή, θέλαμε να κρατήσουμε τους παίκτες ενωμένους, να μην τους οδηγήσουμε εκτός ρυθμού”.

Ρωτήθηκε αν θα παραμείνει στην ομάδα και απάντησε: “Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ, είναι θέμα της διοίκησης”.

 

To Top