Η διακοπή στην Πάτρα, τα χημικά, οι… επιστήμονες και η σύγκριση με το κίτρινο ποτάμι! (photos)

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση κυπέλλου ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Ολυμπιακού, αφού η χρήση χημικών από την αστυνομία έκανε αδύνατη τη ομαλή συνέχιση της αναμέτρησης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Πάτρα η ένταση ξεκίνησε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν ξεκίνησαν οι συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού (γνωστοί και ως… επιστήμονες) με την αστυνομία. Τα επεισόδια άρχισαν να γίνονται εκτεταμένα και οι συμπλοκές μεταφέρθηκαν κι εκτός γηπέδου, στον περιβάλλοντα χώρο του Παμπελοποννησιακού.

Ο επίσημος Ολυμπιακός έσπευσε να διαμαρτυρηθεί ότι μπήκαν απρόκλητα τα ΜΑΤ στην κερκίδα των οπαδών του, ενώ κυκλοφόρησε και η πληροφορία ότι όλα ξεκίνησαν από… προβοκάτσια, όταν την ένταση προκάλεσε οπαδός του Παναθηναϊκού!

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και χημικών, κάτι που έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα κι έκανε την συνέχιση του αγώνα αδύνατη, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να διακόπτει προσωρινά το ματς στο 51ο λεπτό.

Θα ανοίξει φυσικά και πάλι συζήτηση για την μετακίνηση των οπαδών… Αρκεί να γίνονται οι σωστές συγκρίσεις. Όπως αυτή με το κίτρινο ποτάμι που έγραψε πέρσι ιστορία στην ίδια πόλη, αλλά σε άλλο γήπεδο, αυτό της Παναχαϊκής…

Για την ιστορία το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών και τιμωρία της έδρας (2-4 αγωνιστικές) εξαιτίας των επεισοδίων στην Πάτρα!

To Top