ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η διακοπή του πρωταθλήματος και τα συμπεράσματα του Ένινγκ

Στη χθεσινή ομιλία του Μίχαελ Ένινγκ στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου στους ποδοσφαιριστές του, ο Γερμανός έκανε αναφορά και στην διακοπή του πρωταθλήματος που πλησιάζει.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο 54χρονος κόουτς, επεσήμανε στους παίκτες του πως πρέπει να κερδίσουν τον Αστέρα Τρίπολης κι έπειτα ο ίδιος θα κάνει το πρώτο του “ταμείο” και θα βγάλει τα πρώτα ολοκληρωμένα συμπεράσματα.

“Είμαι τρεις εβδομάδες εδώ, θέλω να περάσει και ο αγώνας της Κυριακής με το καλό και στη διακοπή θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θα έχω και εγώ μια ασφαλέστερη εικόνα για την ομάδα”, είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

Το αν θα προβεί σε αλλαγές στον αγώνα κόντρα με τον Αστέρα Τρίπολης το μεσημέρι της Κυριακής θα φανεί σήμερα, αν και οι παρεμβάσεις του -εφόσον γίνουν- θα είναι ελάχιστες.

Το σίγουρο είναι πως στην διακοπή θα έχει τον χρόνο να δοκιμάσει πράγματα και ενδεχομένως να πάρει αποφάσεις για ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Αυτό που θέλει ο ίδιος, είναι να αλλάξει σημαντικά η ομάδα του μόλις ολοκληρωθεί η διακοπή και κληθεί να αντιμετωπίσει στο τελευταίο ντέρμπι του α΄γύρου, την ΑΕΚ, στην Αθήνα.

To Top