ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η διαχείριση από τον Μάντζιο και οι αποφάσεις για τις δυο “στροφές” πριν τον τελικό

Ο Άρης επιστρέφοντας από το… διάλειμμα των μερών του Πάσχα, μπαίνει ουσιαστικά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το φινάλε της χρονιάς, με φόντο ασφαλώς τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στις 25 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό.

Μέχρι τότε όμως η ομάδα καλείται να επικεντρωθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, τα οποία για τον Άκη Μάντζιο μάλλον θα έχουν τον χαρακτήρα τελικής πρόβας για το μεγάλο ραντεβού.

Δυο “στροφές” απομένουν πριν τον τελικό: το εκτός έδρας με την Λαμία στο “Αθ. Διάκος” στις 15 Μαΐου και τέσσερις μέρες μετά, στις 19 Μαΐου, με τον ΠΑΟΚ, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Δύο παιχνίδια μέσα από τα οποία ο προπονητής του Άρη σκοπεύει να προετοιμάσει την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα και δίχως να έχει την παραμικρή απώλεια για τον τελικό.

Αυτό προϋποθέτει ειδική διαχείριση και αποφάσεις προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες, αλλά και η καλή εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα θα βοηθήσοεο προς την κατεύθυνση της προετοιμασίας, του αγωνιστικού ρυθμού και κυρίως της φρεσκάδας που πρέπει να παρουσιάσει ο Άρης στον τελικό.

To Top