Η “διαχείριση του μυαλού” είναι ο σημερινός στόχος του Αγγέλου

Είναι λογικό μέχρι ενός σημείου μια τέτοια νίκη όπως η χθεσινή να δημιουργήσει ενθουσιασμό στους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Είναι ξεκίνημα της χρονιάς, ήρθε το διπλό στην έδρα του συμπολίτη, ήρθε μια πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου… Ο Βαγγέλης Αγγέλου – και το είπε στη συνέντευξη Τύπου – καλείται από σήμερα κιόλας να διαχειριστεί το “μυαλό” της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας με τον ΚΑΟΔ.

Ο Άρης είναι βέβαιο ότι θα πάει στη Δράμα με εξαιρετική ψυχολογία, για να μπει σε ένα πρωτάθλημα από το οποίο το ζητούμενο σήμερα – πριν ξεκινήσει αυτό – είναι να κάνει τουλάχιστον ένα βήμα παραπάνω από πέρσι.

Ο Αγγέλου δεν είπε τυχαία στην πρώτη του φράση χθες μετά στον θρίαμβο, για τον ΚΑΟΔ. Όπως κι αν το δει κανείς, είναι παιχνίδι “κλειδί” για τον Άρη η πρεμιέρα στη Δράμα.

Αφενός για να ξεκινήσει με νίκη την χρονιά στον μαθαρώνιο των 26 αγώνων, αφετέρου για να δώσει συνέχεια σε αυτό που έδειξε χθες στο κλειστό της Πυλαίας.

Χρειάζεται σωστή διαχείριση του μυαλού από τον Αγγέλου και τους συνεργάτες του και υπάρχει η κατάλληλη εμπειρία από αυτούς, αλλά και τους πιο μεγάλους παίκτες της ομάδας, για να παρουσιαστούν οι κίτρινοι όπως πρέπει στη Δράμα το Σάββατο.

 

To Top