ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δικαίωση και του Ίμπε για χρέη της παλιάς ΠΑΕ Άρης υπερτονίζει την ανάγκη οριστικής λύσης

Μια ακόμη υπόθεση της παλιάς ΠΑΕ Άρης που έρχεται στο φως καταγράφει με πιο εμφατικό τρόπο την ανάγκη να ξεκαθαρίσει το θέμα οριστικά για τους κιτρινόμαυρους. Γιατί σίγουρα δεν είναι η μόνη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διέρρευσε μέσω ΕΠΟ στα φιλικά της συγκοινωνούντα “δοχεία” ενημέρωσης, η Πειθαρχική Επιτροπής της FIFA δικαίωσε τον Νιγηριανό Τζον Ίμπε (που έπαιξε τη σεζόν 2013-14 επί προεδρίας Δημήτρη Ηλιάδη) και απέστειλε σχετικό έγγραφο στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με το οποίο ενημερώνει για τα χρήματα που διεκδικεί ο ποδοσφαιριστής από την παλιά ΠΑΕ. Συγκεκριμένα 198.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο Ίμπε αγωνίστηκε σε οκτώ ματς πρωταθλήματος και σε ένα για το Κύπελλο, πριν ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Άρη

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ακριβώς ίδια με αυτές των Σιστόν, Πορτίγια, Ουμπίδες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν είναι η μόνη.

Μέχρι τώρα, η ΕΠΟ καθησύχαζε τον Άρη “να μην ασχοληθεί”, οι κιτρινόμαυροι έχασαν την ευκαιρία (όπως έγινε με την Λάρισα) να ξεκαθαρίσουν το θέμα άπαξ και δια παντός με τις γνωστές περιπέτειες.

Η υπόθεση Ίμπε υπερτονίζει την ανάγκη να λυθεί οριστικά το θέμα για την νέα ΠΑΕ Άρης και να σταματήσει ο φαύλος κύκλος των χρεών μιας ΠΑΕ η οποία ακολούθησε κατά γράμμα τους νόμους του κράτους.

H κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναμένεται αυτή την φορά να κινηθεί δικαστικά για να δικαιωθεί.

To Top