ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η δικαίωση του Φέτφα και ο δρόμος που του άνοιξε διάπλατα ο Άρης…

Ο Γιάννης Φετφατζίδης επιστρέφει στην Εθνική ομάδα, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του με τον Άρη!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Την τελευταία φορά που ο “Φέτφα” κλήθηκε από την Εθνική, ήταν τον Οκτώβριο του 2018, για να καλύψει το κενό του τραυματία Λαμπρόπουλου από τον Μίκαελ Σκίμπε. Ο 28χρονος εξτρέμ δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του Γερμανού για τους αγώνες με Ουγγαρία και Φινλανδία.

Πριν από την κλήση αυτή είχε προηγηθεί το καλοκαίρι του 2016 το ταξίδι στην Αυστραλία της Εθνικής για δύο φιλικά, όπου κι εκεί ήταν στην αποστολή του Σκίμπε, επί της ουσίας για τελευταία φορά ως πρώτη επιλογή.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης φόρεσε για τελευταία φορά σε επίσημο ματς την φανέλα της Εθνικής το μακρινό 2015 σε έναν αγώνα κόντρα στην Ρουμανία και πλέον έχει την δυνατότητα να το κάνει ξανά, καθώς ξεκίνησε… φουριόζος το πρωτάθλημα!

Δεν ήταν μόνο η εικόνα του στην πρεμιέρα του Άρη με τον ΟΦΗ, αλλά η γενικότερη παρουσία του στα ματς που προηγήθηκαν για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Άρης άνοιξε τον δρόμο στον Φετφατζίδη προκειμένου να καταφέρει αυτό που τόσο ήθελε όταν αποφάσισε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”, μετά την πρώτη του εξάμηνη εμπειρία στην ομάδα. Να “αναγεννήσει” και πάλι την καριέρα του και να επιστρέψει σε top επίπεδο.

Εξ΄αρχής τίποτα δεν ήταν εύκολο. Ο χρόνος συμμετοχής του στον Άρη το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν δεν ήταν αυτός που περίμενε, καθώς δύσκολα έμεναν εκτός αρχικής ενδεκάδας άλλοι παίκτες.

Το καλοκαίρι εξέτασε όλες τις επιλογές του έκρινε πως ο Άρης είναι η καταλληλότερη για να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους. Επέλεξε να υπογράψει νέο συμβόλαιό με τους “κιτρινόμαυρους” και ήδη μπορεί να νιώθει δικαιωμένος…

 

 

 

To Top