ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η δικαίωση των χειρισμών με Τολιόπουλο και οι εναλλακτικές λύσεις

Ο Άρης δικαιώθηκε με τη στάση του στο θέμα του Βασίλη Τολιοπούλου. Η επιμονή και ο τρόπος που χειρίστηκε την υπόθεση της παραμονής του 27χρονου γκαρντ έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ότι θέλουν τον διεθνή παίκτη να αποτελέσει κομμάτι της ομάδας και τη νέα σεζόν, με τον Τολιόπουλο να μην κρύβει κι αυτός την επιθυμία του να συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειας του Άρη. Στις συζητήσεις που είχε μαζί του ο Γιάννης Καστρίτης, του εξήγησε τον αγωνιστικό του ρόλο στον Άρη της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου, γεγονός που έπεισε τον παίκτη, σε συνδυασμό με την βελτιωμένη οικονομική πρόταση, που κατέθεσε η διοίκηση.

Σημαντική παράμετρος είναι και η σιγουριά για τη συμμετοχή της ομάδας στο Eurocup, αφού ο Τολιόπουλος ανήκει στην κατηγορία των παικτών, που θέλουν να αγωνίζονται δύο φορές την εβδομάδα. Ο Άρης θέλησε να επικυρώσει τη συμφωνία με τον Τολιόπουλο και για έναν ακόμη λόγο.

Η περίπτωση του Δημήτρη Κατσιβέλη βγήκε οριστικά από το κάδρο, λόγω απαιτήσεων του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον Προμηθέα και σε μια ακόμη συνεργασία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Νίκου Γκίκα, ο οποίος είναι ελεύθερος, αλλά προτεραιότητα των κιτρινόμαυρων ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού της ομάδας.

To Top