Η διοίκηση έδωσε χθες την τελευταία ευκαιρία στον Αλεξανδρή

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής συνεχίζει στον πάγκο του Άρη. Είναι, όμως, πλέον με την… πλάτη στον τοίχο, γιατί του έγινε σαφές ότι στην επόμενη ήττα “εκτός προγράμματος” ή ανάλογη με αυτές από Κηφισιά και Ρέθυμνο, θα αποτελέσει παρελθόν. Ουσιαστικά η διοίκηση δίνει άλλη μια ευκαιρία στον Έλληνα τεχνικό…

Ο Λευτέρης Αρβανίτης δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη που είχε στο παρελθόν προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Προφανώς, όμως, αναγνωρίζει έστω και εμμέσως ότι θα πρέπει να κριθεί ο Έλληνας τεχνικός με πιο… γεμάτο ρόστερ. Ο Άρης, αν όλα πάνε καλά στις εξετάσεις του Τζέρεμι Χαντ, θα έχει καλύψει τα κενά των δύο εκ των τριών Αμερικανών, του Κόλιμον με τον Βεργίνη και του Σάιμον με τον Χαντ. Δεδομένου ότι ακόμα ισχύει το απαγορευτικό και της οικονομικής στενότητας, ο Άρης ενισχύθηκε όσο καλύτερα μπορούσε στις δύο θέσεις.

Ουσιαστικά πλέον ο Αλεξανδρής έχει ένα “κενό” να διαχειριστεί, στην θέση “4”, αλλά εκεί ίσως χρησιμοποιήσει κατά διαστήματα τον Μιχάλη Πελεκάνο, ίσως δώσει περισσότερο χρόνο τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Δικαιολογίες πάντως πλέον δεν υπάρχουν για τον Αλεξανδρή, σύμφωνα με όσα άκουσε από τη διοίκηση. Αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία στον Έλληνα τεχνικό να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο φίλαθλος του Άρη σαφώς και περιμένει αλλαγή στην απόδοση, πρωτίστως όμως θέλει να δει αποτελέσματα και τα επόμενα πέντε παιχνίδια (Ηλυσιακός μέσα, Πανελευσινιακός έξω, Πανιώνιος μέσα, Απόλλων Πατρών έξω, ΠΑΟΚ μέσα) θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

To Top