Η διοικούσα τα εξετάζει όλα! Ζυγίζει τα δεδομένα και στο θέμα προπονητή, νέα σενάρια για Αναστασίου

Η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε να αναλάβει δράση, θέλοντας να δείξει αντανακλαστικά μετά την ήττα και την άσχημη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ξεκίνησε από την Κυριακή μια σειρά πρωτοβουλιών, προκειμένου να βρει τι ακριβώς φταίει, να δώσει λύσεις και να ξεπεράσει η ομάδα την αγωνιστική κρίση. Δια στόματος των μελών της διοικούσας τονίστηκε η ανάγκη να συζητήσουν με τους παίκτες. Τους ξένους και τους πιο έμπειρους, αλλά και το προπονητικό δίδυμο, καθώς και τα στελέχη της ομάδας (π.χ. Γιώργος Κολτσίδας).

Αυτή τη στιγμή η διοικούσα τα εξετάζει όλα. Ακόμη και το θέμα του προπονητή. Ζυγίζονται όλα τα δεδομένα. Τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας ενέργειας, γι αυτό και προχωρούν τις συζητήσεις και τις επαφές, ώστε να προκύψει το πιο αξιόπιστο συμπέρασμα.

Εφόσον πειστούν ότι χρειάζεται αλλαγή στην τεχνική ηγεσία για να αλλάξει η κατάσταση, δεν είναι μυστικό πια στην Αλκμήνης, ότι θα προχωρήσουν. Δεν θέλουν να αδικήσουν από τη μια ούτε την προσπάθεια των Πασιαλή, Μπουγιουκλή (αναγνωρίζουν τον ρόλο τους στην αλλαγή ψυχολογίας και σε μερικές καλές εμφανίσεις), αλλά από την άλλη δεν θέλουν να βάλουν, όμως, σε κίνδυνο την πορεία επιβίωσης της ομάδας.

«Θα λειτουργήσουμε με ψυχραιμία και μεγάλη προσοχή, δεν χρειάζονται βεβιασμένες κινήσεις», όπως λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της διοίκησης. Είναι δεδομένο ότι οποία ενέργεια κάνουν θέλουν 100% σίγουροι. Δεν αμφισβητούν το προπονητικό δίδυμο, αλλά εξετάζουν όλα τα δεδομένα, όπως προαναφέραμε.

Ήδη τα σενάρια που κυκλοφόρησαν φέρνουν στο προσκήνιο και πάλι την περίπτωση του Γιαννη Αναστασίου με τον Νίκο Νταμπίζα. Το θέμα είναι εξαιρετικά λεπτό. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε

To Top