ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η διπλή σημασία του πλασαρίσματος του Άρη στην εξάδα

O Άρης μετά τις σπουδαίες νίκες με Περιστέρι και ΠΑΟΚ βλέπει μπροστά του το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα

Κερδίζοντας την Λάρισα (με τουλάχιστον τέσσερις πόντους) και τον Απόλλωνα Πατρών όλα δείχνουν ότι θα καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφαία εξάδα της φετινής Basket League. Μια θέση που έχει διπλή σημασία.

Ηθική ικανοποίηση από τη μια, αφού θα έχει καταφέρει να… αποδράσει από τον εφιάλτη των τελευταίων χρόνων και από την άλλη θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Προμηθέας θα αγωνιστούν σε Euroleague και Eurocup, οπότε οι επόμενες τρεις ομάδες θα πάρουν με την σειρά τους τα εισιτήρια της FIBA.

Οι πρώτες δύο (με δυνατότητα αλλαγής θέσεων μέσα από τα πλέι-οφ) θα πάρουν δεδομένα εισιτήριο για τους ομίλους. Ο τρίτος θα πάρει -τουλάχιστον- εισιτήριο για τα προκριματικά, ενώ αν μιλάμε για κάποιο μεγάλο brand name όπως του Άρη, ενδέχεται να δοθεί κατευθείαν η δυνατότητα συμμετοχής στους ομίλους.

Η συμμετοχή στην Ευρώπη πέρα από το ονόρε, έχει κάποια σημαντικά συν, όπως εισιτήρια, τηλεοπτικά, αλλά και μπόνους για την παρουσία του.

Από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι των κιτρινόμαυρων να αποφασίσουν αν θέλουν να επιστρέψουν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα την επόμενη σεζόν.

 

To Top