ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… διπλή υποστήριξη για την επιστροφή του Μάνου Γκαρθία μετά από δώδεκα μήνες!

Ο Μάνου Γκαρθία επέστρεψε στην αποστολή μετά από 347 μέρες στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν αγωνίστηκε, όμως η συμμετοχή του ήταν περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Ισπανός δεν ήταν αρχικά στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως μετά την ασθένεια του Πάρντο, μετέβη αυθημερόν στην πρωτεύουσα και ήταν παρών…

Μπορεί να μην αγωνίστηκε πάλι, αλλά αυτό θα γίνει σταδιακά, αφού θέλει κι αυτός τον χρόνο του. Πάντως, ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του προανήγγειλε ότι: “ο Μάνου θα πάρει τον χρόνο του στο ματς με τον Παναιτωλικό”, ένα παιχνίδι που είχαν… κυκλώσει εξαρχής οι κιτρινόμαυροι.

Ήδη έχει ξεκινήσει η… διπλή υποστήριξη για τον Ισπανό. Αγωνιστική, αλλά κυρίως ψυχολογική!

Ο 24χρονος Ισπανός τραυματίστηκε στις 25/1/2023 στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όταν και υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 76′ από τον Λουίς Πάλμα κι ενώ το σκορ ήταν 0-0. Ο Άρης κυνηγούσε την ανατροπή του 1-0 του “Γ. Καραϊσκάκης”, ο τραυματισμός του Γκαρθία ήταν μεγάλο πλήγμα, ο Γκρέι αστόχησε σε πέναλτι στο 82′ και τελικά έχασε με 0-1 στο 89′ με γκολ του Ελ Αραμπί.

Έκτοτε έτρεξε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Αποθεραπεία, λάθη, παραλείψεις, με τον Γκαρθία να επιστρέφει στην αποστολή του Άρη ένα χρόνο μετά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ήδη όπως όλα δείχνουν θα… ιδρώσει και πάλι τη φανέλα του Άρη μετά από σχεδόν ένα χρόνο (παρά οκτώ μέρες…)!

To Top