ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η διπλή χαμένη ευκαιρία του Ιτούρμπε, το… έτοιμο γκολ και η αλλαγή του Πίρσμαν

Ανάμεσα στις στιγμές που χαρακτήρισαν το χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό έχουν να κάνουν με την χαρακτηριστική ευκαιρία του Ιτούρμπε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και την αλλαγή του Πίρσμαν, η οποία τελικά δεν βοήθησε.

Συγκεκριμένα, στο 15′ ο Ιτούρμπε έκλεψε την μπάλα, βγήκε στην αντεπίθεση αλλά αντί να δώσει δεξιά για το… έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο Ζερβίνιο, προτίμησε να σουτάρει. σπαταλώντας μια τεράστια ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε αυτή τη φάση, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Παραγουανός έχασε εκ νέου τεράστια ευκαιρία.

Δείτε εδώ:

Φυσικά πολλή συζήτηση έγινε από χθες για την αλλαγή του Πίρσμαν. Ο Βέλγος μπήκε στις καθυστερήσεις για να δώσει ύψος και λύσεις στο ψηλό παιχνίδι και στα στημένα κι ένα λεπτό αργότερα ο Άρης δέχθηκε το γκολ από στημένη φάση! “Λεπτομέρεια”: η αλλαγή έγινε πριν εκτελεστεί το φάουλ του Παναθηναϊκού, σε… αντίθεση με τον ποδοσφαιρικό κανόα=να που λέει ότι αποφεύγονται οι αλλαγές πριν από στημένη φάση, ειδικά όταν αμύνεται μια ομάδα.

To Top