Η δράση της ΚΑΕ Άρης για την Καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού (photos)

Η ΚΑΕ Άρης διοργάνωσε μια σημαντική δράση για τον αγώνα Καταπολέμησης του Καρκίνου του Μαστού, πριν την έναρξη και στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ανάρτηση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

“Μία σημαντική δράση για τον αγώνα της Καταπολέμησης του Καρκίνου του Μαστού, έλαβε χώρα πριν την έναρξη και στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον ΑΡΗ Midea και την ΑΕΚ Bettson.

Την πρωτοβουλία έλαβε η χορηγός εταιρεία του ΑΡΗ Midea και της AEK Basketball Club, Betsson Greece, σε συνεργασία με τις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν χθες στο «Nick Galis Hall»

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ συγκεντρώθηκε στην μπουτίκ της ΚΑΕ πριν από την έναρξη του ματς, φορώντας τα ροζ t-shirts που αντιπροσωπεύουν τον μήνα Οκτώβρη, αυτόν της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Με το σύνθημα «Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές», τα κορίτσια και το προπονητικό τιμ του ΑΡΗ έστειλαν το μήνυμά τους.

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι αθλήτριες του συλλόγου μας έπαιξαν μπασκετική τρίλιζα, στο κέντρο του γηπέδου. Νικήτρια ήταν η ομάδα «Χ», με το μήνυμα «βάζουμε Χ στον καρκίνο του μαστού».

Επίσης, οι ομάδες του ΑΡΗ Midea και της ΑΕΚ Betsson, βγήκαν στο παρκέ φορώντας t-shirts για την Καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού”.

To Top