Η δραματική έκκληση και η ώρα της αλήθειας για όλους

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Φοιρός από τις σπάνιες φορές που μίλησε φέτος έστειλε μια δραματική έκκληση προς κάθε κατεύθυνση μέσα στον Άρη και κυρίως προς τους παράγοντες του, είτε είναι στη διοίκηση, είτε όχι.

«Κάνω έκκληση προς όλους τους παράγοντες που πέρασαν ή τώρα κοντά στον σύλλογο, να κάνουν ένα βήμα… πίσω. Να βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και ότι τους χωρίζει και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, με έναν και μοναδικό στόχο: να βρεθούν λύσεις στα οικονομικά προβλήματα και να λειτουργήσουν σα μια οικογένεια. Να μην χάσουν χρόνο, όμως, είναι πολύτιμος», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Μια κραυγή αγωνίας που έρχεται σε ένα τάιμινγκ τέτοιο, όπου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα επιχειρήσει (για πολλοστή φορά πράγματι) να προσελκύσει τη συμμετοχή των παραγόντων που πέρασαν από τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, για να βάλουν “πλάτη” (το “πορτοφόλι” τους με άλλα λόγια…), ώστε αν σωθεί ο σύλλογος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει τέτοια συμμετοχή που να εγγυάται την οικονομική βιωσιμότητα του Άρη, όσο μένουν στον αέρα θέματα όπως το άρθρο 99, το σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα, ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν κ.α.

Το γιατί; Το ξέρουν καλά πρώτα από όλα οι ίδιοι που θα κληθούν να βάλουν “πλάτη”. Είναι πράγματι η ώρα της αλήθειας για όλους. Και για τη διοίκηση να μετρήσει τις δυνάμεις της, αλλά και για τα μέλη της οικογένειας του Άρη να δείξουν πόσο πραγματικά νιώθουν και συμμετέχουν ως ενεργά της κύτταρα.

To Top