Η δωρεά του Κλοπ για τον άτυχο οπαδό της Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ έκανε ευτυχισμένους τους οπαδούς της με την πορεία της στο Champions League την περασμένη σεζόν που την έφερε μέχρι τον τελικό του Κιέβου, όμως ένας εξ αυτών τραβάει εδώ και κάποιους μήνες το δικό του γολγοθά επειδή ατύχησε να βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο λόγος για τον Σον Κοξ που ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της Ρόμα στο περιθώριο του πρώτου ημιτελικού της Λίβερπουλ με την Ρόμα την περασμένη σεζόν, με τον εν λόγω οπαδό να μένει σε κώμα μετά την επίθεση αυτή και να εξακολουθεί να μην μπορεί να μιλήσει ως αποτέλεσμα του τραυματισμού του.

Στην προσπάθεια όλων για να γίνει καλά, έχει ανοιχτεί ένας λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυσή του που συνεισφέρουν οι οπαδοί και ένας από τους τελευταίους που κατέθεσε τον οβολό του ήταν και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Και τι οβολός! Ο Γερμανός κατέθεσε το ποσό των 5.000 ευρώ στο ίδρυμα που συγκεντρώνει χρήματα για τη βοήθεια του Σον Κοξ, με το μήνυμά με το οποίο συνόδευσε το ποσό αυτό να είναι το εξής: “You’ll Never Walk Alone Best Wishes, Jurgen Klopp” (Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος, τις θερμότερες ευχές, Γιούργκεν Κλοπ).

To Top