Η Δόξα θέλει Τσέζαρεκ, Νάτσο, Κουλουχέρη και… Κλεάνθης Βικελίδης!

Σημαντικό ραντεβού θα έχει αύριο ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας Θανάσης Σάμιος με τους παράγοντες του Άρη. Ο λόγος; Διπλός. Από τη μια να ζητήσει τους Τσέζαρεκ, Νάτσο Γκαρσία και Κουλουχέρη και από την άλλη να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το Κλεάνθης Βικελίδης για έδρα της Δόξας!

 Η επικύρωση της συμμετοχής της Δόξας Δράμας στη Σούπερ λίγκα επιβάλλει την ενίσχυσή της. Όπως είχε γίνει γνωστό και πριν από μέρες, η δραμινή ομάδα θα ήθελε αρκετούς ποδοσφαιριστές των κίτρινων, όπως είναι οι Νάτσο, Κουλουχέρης ακόμη και ο Τσέζαρεκ, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει σε ουσιαστικό επίπεδο τις κινήσεις της.
 
Οι προθέσεις αναμένεται να πάρουν, πλέον, τη μορφή συγκεκριμένων προτάσεων, ο χρόνος πιέζει και για αυτό τον λόγο αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Δόξας Θανάσης Σάμιος προκειμένου να τεθούν στο τραπέζι τα μεταγραφικά θέματα σε επίσημο επίπεδο. Παράλληλα, «όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Dramagoal», ο παράγοντας της δραμινής ομάδας θα ζητήσει να παίξει η Δόξα στο Κλεάνθης Βικελίδης μέχρι να γίνουν οι εργασίες στο γήπεδο της.

To Top