Η δύναμη της έδρας και ο Γιαννιώτας

Αρκετές επιλογές προσφέρει και το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ, με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη πλέον να σημάνουν την έναρξη τους. Οι καθιερωμένες μας επιλογές και σήμερα, θα προέλθουν από την βόρεια Ευρώπη, όπου οι ομάδες αρχίζουν να ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές.

Ξεκινάμε από την δεύτερη αγωνιστική της Ολλανδίας, όπου η φιλόδοξη φέτος Ρόντα υποδέχεται την νεοφώτιστη Καμπούρ. Υψηλά τον πήχη ανέβασε φέτος η διοίκηση των γηπεδούχων, με αρκετές προσθήκες στο ρόστερ, που σκοπό έχουν να οδηγήσουν την ομάδα στην πρώτη πεντάδα. Απέναντι σήμερα, ένα σύνολο νεανικό που έχει εμφανή στόχο την παραμονή. Χωρίς απουσίες εκατέρωθεν, τέτοια παιχνίδια η Ρόντα, επιβάλλεται να τα κερδίζει αν θέλει να επιτύχει τον στόχο της. Άσσος λοιπόν, που δίνεται σε καλούτσικη απόδοση!

 

Στο γειτονικό Βέλγιο, δύο ενδυναμωμένες από έμψυχο δυναμικό ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για την τρίτη αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος Κορτράικ θέλει να συνεχίσει την περυσινή καλή της σεζόν, και ίσως να ανεβεί ένα σκαλί παραπάνω. Το σημερινό της έργο ωστόσο κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς απέναντι της έχει την εκπληκτική Λόκερεν που προέρχεται από δύο νίκες (με Άντερλεχτ και Μονς). Η άμυνα στο σημερινό παιχνίδι θα έχει προτεραιότητα και η επιλογή του Under έχει βάσιμες ελπίδες.

 

Προχωράμε και παμε στην αναμέτρηση της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την Μόναχο 1860. Η ομάδα του Γιάννη Γιαννιώτα έχει θέσει ως στόχο την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, και βάση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων που απόκτησε έχει τις ικανότητες να το πράξει! Βεβαίως και η ιστορική ομάδα του Μονάχου είναι σκληρό “καρύδι” και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα αποδειχτεί. Η δύναμη της έδρας ωστόσο γέρνει την πλάστιγγα προς τους γηπεδούχους!

 

Τέλος θα κρατήσουμε ως σημείο και την νίκη της Οσέρ επί της Νιμ, που θέλει να αφήσει στην άκρη την περυσινή κακή σεζόν, και επιζητά την άμεση επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Δίκαιη απόδοση στον άσσο, που ξεπερνάει το 2.00 απέναντι στην μέτρια και φέτος Νιμ.

Προτείνουμε:

 ΡΟΝΤΑ – ΚΑΜΠΟΥΡ (1)

ΚΟΡΤΡΑΙΚ – ΛΟΚΕΡΕΝ (UNDER)

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΜΟΝΑΧΟ 1860 (1)

ΟΣΕΡ – ΝΙΜ (1)

To Top