ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δύσκολη αποστολή των… διαζυγίων

Δεκαπέντε ημέρες έχουν απομείνει πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη για τη νέα σεζόν με τα ζητήματα που τρέχουν να είναι… φλέγοντα και αυτά αφορούν τόσο το κομμάτι της ενίσχυσης όσο και των… διαζυγίων.

Οι αποδεσμεύσεις μόνο εύκολη διαδικασία δεν είναι για τους ανθρώπους του Άρη, καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλα ρεπορτάζ, τρεις είναι οι παίκτες που βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” της συγκεκριμένης κατηγορίας: Μπράιαν Νταμπό, Νικολά Ενκουλού και υπό προϋποθέσεις ο Αντρέ Γκρέι.

Ήδη και οι δυο πρώτοι έχουν ενημερωθεί σε πρώτη φάση για τις προθέσεις του Άρη και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, μια σημαντική προϋπόθεση για να δρομολογηθεί η λύση των συμβολαίων.

Η περίπτωση του Γκρέι είναι πιο πολύπολοκη, τη στιγμή που έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο.

Οι αποδεσμεύσεις αυτών των παικτών είναι μια σημαντική “πρόκληση” για τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Η λύση των συμβολαίων θα απαλλάξει από αρκετές εκατοντάδες ευρώ το “πορτοφόλι” των κιτρινόμαυρων και θα δώσει την ευκαιρίες για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

To Top