Η (δύσκολη) επόμενη μέρα στις γυναίκες του Άρη

Βαρύ είναι το κλίμα και δύσκολη η επόμενη μέρα στη γυναικεία ομάδα του Άρη, μετά το τραγικό συμβάν της απώλειας του Γιώργου Περσιανλή την περασμένη Κυριακή, καθώς κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα το τι έγινε.

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυρες» είναι υποχρεωμένες να επιστρέψουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς έχουν αγώνα το Σάββατο. Για το λόγο αυτό, λοιπόν, χθες έκαναν βάρη, ενώ το απόγευμα αναμένεται να προπονηθούν στο γήπεδο κάτω από τη θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης», όπου πριν από τέσσερις ημέρες συνέβη το μοιραίο.

Για την ώρα, οι προπονήσεις θα διεξάγονται υπό την επίβλεψη του Βαλάντη Μαμάη, ενώ κανονικά παραμένουν στο τιμ της γυναικείας ομάδας ο Γιάννης Γιαννάκης (τεχνικός διευθυντής) και ο Νίκος Γκιόσσης (γυμναστής). Την ίδια ώρα, οι υπεύθυνοι του τμήματος βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, ωστόσο, είναι αμφίβολος το αν θα βρεθεί ο «εκλεκτός» μέχρι το σαββατιάτικο ματς με το Ναύαρχο Βότση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο του προσεχούς αντιπάλου του Άρη βρίσκεται η Μαρία Δεληγιάννη, η οποία είχε τα ηνία της γυναικείας ομάδας των «κίτρινων» πέρυσι.

 

To Top