ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εβδομάδα που επέστρεψε ο Άρης από την “κόλαση”!

Η εβδομάδα που επέστρεψε ο Άρης από την “κόλαση”! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το διάστημα που επακολούθησε μετά το εφιαλτικό 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον Άρη το βασικό ζητούμενο είναι πώς επανήλθαν πνευματικά οι παίκτες μετά το 0-5 -αποτέλεσμα σοκ- στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κι αυτό είναι ένα σημαντικό κέρδος, ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται.

Οι προηγούμενες μέρες ήταν ο ορισμός της απόλυτης επιτυχίας για τους κιτρινόμαυρους με απολύτως θετικό πρόσημο: νίκη στο “αιώνιο” ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και μάλιστα εκτός έδρας, και δύο νίκες απανωτές εντός έδρας, με ομάδες δυνατές, όπως ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης, μία για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα, για να ξορκίσουν και την κακοδαιμονία του Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι επιπτώσεις των παραπάνω νικών είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον Άρη:

Α. Μείωσε την απόσταση από προπορευόμενες ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα, όπως ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ, ενώ έπιασε τον Παναθηναϊκό στους 17 βαθμούς, με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Β. Πάτησε πρώτη φορά αυτή την αγωνιστική περίοδο στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και πάει με άλλον αέρα στη δύσκολη  συνέχεια.

Γ. Όσο για το Κύπελλο, το σκορ απέναντι στον ΟΦΗ είναι τέτοιο (3-1), που του δίνει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης για τους “8” εν όψει της ρεβάνς.

To Top