ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εβδομάδα της… αγωνίας για το CAS! Περιμένει απόφαση, αισιόδοξος ο Άρης, πριν από την τελική επίθεση

Στην εβδομάδα της αγωνίας (δεν είναι η πρώτη φορά) μπαίνει ο Άρης! Στις 10 Ιουνίου είναι η (νέα) καταληκτική ημερομηνία και όλα κρέμονται από μια κλωστή σε ότι αφορά την επόμενη μέρα.

Όπως σημειώσαμε στις 3 Ιουνίου, υπάρχει ποινή στην ΕΠΟ με μερική αναστολή από το CAS για τον Ντουρμισάι, η οποία αποτελεί πιθανό προπομπό για την απελευθέρωση του Άρη!

Όπως είναι γνωστό ο Άρης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα για μια ακόμη φορά για την υπόθεση Ντουρμισάι που βρίσκεται στο CAS, σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών. Η νέα προθεσμία είναι στις 10 Ιουνίου. Μέσα σε αυτό το κάδρο, ένα δημοσίευμα που αφορά σε αγωγές σε βάρος της ΕΠΟ, δίνει μια ιδιαίτερη πτυχή.

Σύμφωνα με την απόφαση του CAS 2020/A/7251, η σχετική έφεση της ΕΠΟ έγινε μερικώς δεκτή. Η ΕΠΟ υποχρεούται να καταβάλλει στην FIFA το συνολικό ποσόν των 500.000 ελβετικών φράγκων, πρακτικά όμως μόνο τα 150.000 ελβ. φρ. από αυτά είναι άμεσα απαιτητά, καθώς η καταβολή των υπολοίπων 350.000 ανεστάλη δοκιμαστικά επί τετραετία.

Με βάσει το παραπάνω κι ενώ πέφτει στα… μαλακά η ΕΠΟ, που είχε την απόλυτη ευθύνη για την έκδοση του δελτίου, δεν αποκλείεται να είναι ο… προπομπός για μια ποινή που θα απαλλάξει τον Άρη από τον βραχνά του απαγορευτικού των μεταγραφών.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα…

Την ίδια ώρα όπως είναι γνωστό, για δυο μέρες βρέθηκαν μαζί στη Μαδρίτη Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος προκειμένου να προχωρήσουν τον σχεδιασμό του Άρη της σεζόν 2022-23. Ήδη οι δυο άνδρες πέρα από τις όποιες συζητήσεις έκαναν μεταξύ τους, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο επιβλητικό “στολίδι” της Ατλέτικο Μαδρίτης, το Wada Metropolitano και να έχουν σειρά επαφών με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα τον τεχνικό διευθυντή Αντρέα Μπέρτα.

H αποστολή… εξετελέσθη! Ο Καρυπίδης, επέστρεψε στη βάση για να πιάσει “δουλειά” για το τελικό στάδιο του σχεδιασμού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης είναι είναι ευχαριστημένος, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη του με γεμάτη ατζέντα από παίκτες-προτάσεις-εμπειρίες.

Απομένει το τελικό οκ του CAS, πριν από την τελική επίθεση των κιτρινόμαυρων.

To Top