ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εγγονή του ιδρυτή του Άρη: «Να στηρίξουμε όλοι τον Άρη μας, φέτος θέλουμε πρωτάθλημα!»

Η εγγονή του ιδρυτή του Άρη, Γρηγόρη Βλαχόπουλου, Αντιγόνη Βλαχοπούλου, μίλησε για τους «κιτρινόμαυρους» με αφορμή και την εγγραφή της ως μέλος του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Αρχικά για την εγγραφή της στον ερασιτέχνη Άρη ανέφερε:

Όλοι οι Αρειανοί κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Θεωρώ ότι όλοι μπορούμε να εγγραφούμε στον Α.Σ. Άρης, να δείξουμε την αγάπη μας. Είναι μεγάλη η προσπάθεια που γίνεται, είμαστε πάνω από 3.000 άτομα σε δύσκολες εποχές και ο στόχος είναι να γίνουμε ακόμη περισσότεροι.

Για το αν θέλει να πει κάποια ιστορία από τον παππού της:

Θέλω όσο είναι εν ζωή ο πατέρας μου να λέει εκείνος τις ιστορίες, έχει ένα μικρό θέμα αλλά ελπίζουμε να είναι σύντομα και πάλι καλά. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι από δύο χρονών με πήγαινε ο πατέρας μου στο γήπεδο. Εμένα και αργότερα και τον αδερφό μου.

Για τα παιδικά της χρόνια:

Το πατρικό μου ήταν απέναντι από το γήπεδο του… γείτονα. Έτσι ο πατέρας μου από όταν ήμουν μικρή με νανούριζε με τραγούδια του Άρη για να μην τύχει και πάρω τον λάθος δρόμο! Πάλι καλά του βγήκαν και τα δυο παιδιά όπως έπρεπε. Αλλά και η Τούμπα έτσι κι αλλιώς είναι κιτρινόμαυρη.

Για το πως αντέχει χωρίς το γήπεδο:

Πηγαίνω έστω από μακριά να βλέπω τις σημαίες που κυματίζουν. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά μόλις τις βλέπω, γεμίζει η ψυχή μου. Αυτό που μου λείπει παραπάνω από όλα είναι το γήπεδο.

Για το τι έχει μείνει από τον παππού της:

Έχουν μείνει φωτογραφίες, δυστυχώς δεν έχω κάποια φανέλα. Αν είχα θα την είχα ήδη δώσει σε κάποιο μουσείο.

Για την ομάδα και το τι χρειάζεται:

Ας μην κάνω και εγώ τον προπονητή (γέλια) βλέπω την ομάδα δυνατή, και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, εύχομαι τα καλύτερα. Απολαμβάνω την κορυφή.

Για το ότι έχει κάνει Αρειανούς από την… Αμερική:

Δουλεύω στο Αμερικανικό κολέγιο Θεσσαλονίκης. Έχουμε πολλούς Αμερικανούς που μας επισκέπτονται και θα πρέπει να πάρουν και αυτοί τον σωστό δρόμο. Είναι κάτι που τους μένει, που το συζητάνε μεταξύ τους, το λένε και στους επόμενους που έρχονται.

Ενώ τέλος έδωσε τις ευχές της για τον κόσμο αλλά και την ομάδα:

Να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας, όσο για τον Άρη τι άλλο; Να πάρουμε πρωτάθλημα.

To Top