Η Εθνική Ελλάδος πιθανόν να αλλάξει το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League

Σε περίπτωση που η Εθνική Ελλάδος εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Euro της Γερμανίας πιθανολογείται αλλαγή των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα, η γαλανόλευκη υποδέχεται στις 21 Μαρτίου το Καζακστάν στον ημιτελικό του Final 4 για τα πλέι οφ του Nations League. Σε περίπτωση νίκης θα αγωνιστεί στον τελικό με φόντο ένα «εισιτήριο» για το Euro της Γερμανίας, όπου θα κληθεί να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο καλεντάρι της Stoiximan Super League και να μην διεξαχθεί η 2η αγωνιστική των πλέι οφ στις 17 Μαρτίου, όπως και έχει προγραμματιστεί, με σκοπό να αποδεσμευτούν νωρίτερα από τα κλαμπ τους όσοι οι διεθνείς μας αγωνίζονται στους εγχώριους «μεγάλους». Έτσι θα ενσωματωθούν άμεσα στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με σκοπό να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής μας για τα δύο ματς που ακολουθούν, στις 21 και καλός εχόντων των πραγμάτων στις 26 Μαρτίου.

Το σχετικό αίτημα έχει ήδη αποσταλεί από την ΕΠΟ στη διοργανώτρια αρχή, προβάλει ως πιθανό να γίνει αποδεκτό και αυτόματα στα πλέι οφ θα προστεθεί μία εμβόλιμη αγωνιστική.

To Top