Η ειδική άδεια, έγινε… σκασιαρχείο! Ο ΠΑΟΚ απειλεί με πρόστιμο και FIFA τον Λέο Ζαμπά

Ο ΠΑΟΚ είχε υποστηρίξει ότι ο Λέο Ζαμπά πήρε «ειδική άδεια» για να πάει στη Βραζιλία, αλλά η αλήθεια έλαμψε με την ΠΑΕ να βάζει πρόστιμο στον παίκτη και να τον απειλεί με κυρώσεις.

Πριν λίγες μέρες είχαμε την… επανάσταση του Λέο Ζαμπά εναντίον του ΠΑΟΚ και την απόφασή του να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και να μεταβεί στη Βραζιλία χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν και να ενημερώσει για τις προθέσεις του και συνέχισε με αναρτήσεις του στα προσωπικά του Social Media, έκανε ευθεία επίθεση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποκατάστασή του, μετά το χειρουργείο στον πρόσθιο χιαστό, αλλά και για τη συνολικότερη συμπεριφορά απέναντί του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βέβαια υποστήριξε τότε ότι ο ποδοσφαιριστής πήρε «ειδική άδεια» από τον Ολαφ Ρέμπε. Σήμερα με νέα «διαρροή» προς τα ΜΜΕ, έκανε λόγο για επαφές του Ρέμπε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που προέκυψε και το… σκασιαρχείο του Ζαμπά. Μάλιστα, επιβεβαιώνεται ότι ο Ζαμπά θα κληθεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο για την απόφασή του να φύγει. Πώς θα του επιβληθεί πρόστιμο, εάν ισχύει αυτό που έλεγε ο ΠΑΟΚ, ότι έχει πάρει «ειδική άδεια»; Προφανώς γιατί δεν είχε πάρει καμία άδεια και έφυγε μόνος του.

Κι όλα αυτά την στιγμή που τεχνηέντως δημιουργήθηκε… κλίμα για τον Άρη πριν μια βδομάδα, γιατί τόλμησε να χάσει, στην συνέχεια πνίγηκαν οι διαιτητικές σφαγές των κιτρινόμαυρων και επικράτησε ομερτά για τα… δώρα του Σιδηρόπουλου στην Τούμπα. Τυχαίο;

To Top