ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ειδική διαχείριση που χρειάζεται ο Ιντέγε και η… υπομονή

Αναμφισβήτητα ο Μπράουν Ιντέγε ήταν και είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της φετινής προετοιμασίας του Άρη, ειδικά το διάστημα που η ομάδα βρίσκεται στην Ολλανδία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Νιγηριανός φορ δείχνει μεγάλη διάθεση, ικανοποιεί απόλυτα τον Σάββα Παντελίδη με την προσπάθειά του, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Κανείς στην ομάδα δεν ξεχνά πως προέρχεται από μία σεζόν, όπου επί της ουσίας ήταν ανενεργός, καθώς δεν κατέγραψε καμία επίσημη συμμετοχή.

Ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζει το πως θα διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση. Ξέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι στο μάξιμουμ των πραγματικών του δυνατοτήτων σύντομα και αυτός είναι ο λόγος που διαχειρίζεται με μεγάλη υπομονή την περίπτωσή του.

Φυσικά, από τη στιγμή που βλέπει πως από διάθεση ο 30χρονος επιθετικός έχει μπόλικη, φροντίζει να τον εμψυχώνει διότι είναι κάτι που ο ίδιος ο παίκτης το έχει και θα συνεχίσει να το έχει ανάγκη.

Δεν στέκεται τόσο στην παρουσία του Αφρικανού φορ στα δύο φιλικά ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα, όσο στην παρουσία του στις προπονήσεις. Εκεί όπου δείχνει πως μέρα με τη μέρα αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσήλωση σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

 

 

To Top