ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ειδική διαχείριση του Ματέο Γκαρσία που ψάχνει τον καλό του εαυτό (videos)

Ο Ματέο Γκαρσία αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς του Άρη. Ο Αργεντίνος με την ποιότητα και το ταλέντο του είναι από τους παίκτες που αποτελούν βαρόμετρο της απόδοσης όλου του Άρη και είναι γεγονός ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Άρης περιμένει από τον Ματέο Γκαρσία να κάνει την διαφορά, ειδικά σε τέτοια ματς αυξημένης δυσκολίας και σημασίας. Χθες δεν το έκανε. Του έλειπε το καθαρό μυαλό, η τελική προσπάθεια και η εκμετάλλευση της ποδοσφαιρικής ευφυίας που αποδεδειγμένα τον καθιέρωσαν πριν από δυο χρόνια ως έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων.

Αυτήν τη στιγμή, ο Άκης Μάντζιος έχοντας ήδη μιλήσει αρκετές φορές με τον Ματέο, καλείται να διαχειριστεί ένα από τα πιο σημαντικά ατού της ομάδας, προκειμένου να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό και να δώσει ποιότητα και λύσεις στην επίθεση.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη είναι συνεχείς και ο καθρέπτης το γήπεδο. Εκεί όπου καλείται να επιστρέψει σε “υψηλές πτήσεις” ο νεαρός επιθετικός.

Στιγμές σαν κι αυτές, θέλουν όλοι στην ομάδα να επαναληφθούν με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό…

To Top