ΜΠΑΣΚΕΤ

Η εικόνα ενός κατάμεστου Παλέ θα φέρει πολλαπλά κέρδη για το (καλύτερο) μέλλον της ΚΑΕ Αρης

Ο Αρης μπασκετικά είναι ένας ζωντανός οργανισμός που παλεύει μέρα με τη μέρα.

Η διοίκηση κάνει το καλύτερο που μπορεί και αυτό έχει σαν μακροπρόθεσμό στόχο είναι να βρεθεί ένας επενδυτής ή άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν.

Σε αυτήν την προσπάθεια το μεγαλύτερο όπλο είναι το γεμάτο γήπεδο. Όταν βλέπει κάποιος 5.000 κόσμο σε κάθε έδρας ματς τότε αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για πιθανό ενδιαφερόμενο.

Είναι θεμιτό και τίμιο να θέτει η διοίκηση τα όρια της και να θέλει να απαλλαγεί από βάρη του παρελθόντος.

Επίσης, όλον αυτόν τον καιρό θα υπάρξουν και επαφές για το μέλλον του συλλόγου και πιθανό ενδιαφέρον, αφού ακόμα και η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρου Καρυπίδη, στις ΗΠΑ μπορεί να έχει μια μακρινή σύνδεση για πιθανό ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Η ομάδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά συνεχίζει την προσπάθειά της να ορθοποδήσει κα να είναι αυτόνομη. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το μπασκετικό τμήμα είναι  πληρωμένο και τον Φλεβάρη, αλλά οι υποχρεώσεις είναι πολλές μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η υγεία όμως που βγάζει αγωνιστικά η ομάδα, η ειλικρινής προσπάθεια σε επίπεδο διοίκησης, αλλά και η μαζική συσπείρωση του κόσμου είναι βασικά συστατικά που ίσως εντείνουν μια αισιόδοξη εξέλιξη σε επίπεδο ιδιοκτησίας για το ιστορικό μπασκετικό τμήμα του Αρη!

 

To Top