ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η εικόνα του ρόστερ του Άρη ως τώρα – Απομένουν 2-3 προσθήκες

Σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του Άρη για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχει συμπληρωθεί καθώς απομένουν 2-3 προσθήκες.

Από πλευράς ξένων οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει -οι συμφωνίες θα πάρουν  επίσημη μορφή όταν ο Άρης άρει το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA- με τους Αμερικανούς Ζίριους Γουίλιαμς, Τζαρόν Κάμπερλαντ, Ολιβιέ Χάνλαν και Άντονι Κάουαν Τζούνιορ, ενώ απομένουν δύο κενές θέσεις. Αυτές προορίζονται για τους ψηλούς της ομάδας, μιας και εκεί ο Άρης έχει προς το παρόν μόνο τους Γουίλιαμς,  Θωμά Κώττα και τον 20χρονο Κυριάκο Πετανίδη.

Για την ενίσχυση στο «4» και στο «5» ο Γιάννης Καστρίτης έχει κινηθεί ξανά στην αμερικανική αγορά, απ’ όπου θα επιλέξει τουλάχιστον έναν παίκτη από το σάμερ λιγκ του ΝΒΑ που έχει ολοκληρωθεί.

Έστω με περιορισμένο μπάτζετ ο προπονητής του Άρη έχει τα μάτια του στραμμένα στην αγορά αυτή για την ολοκλήρωση του ρόστερ, ενώ πιθανή είναι η απόκτηση ακόμα ενός Έλληνα παίκτη. Υπενθυμίζεται πως από την ελληνική αγορά ο Άρης έχει συμφωνήσει εκτός από τον Κώττα και με τους Σταύρο Σχίζα, Στέλιο Πουλιανίτη, ενώ από πέρσι υπάρχουν οι Γιάννης Σιδηροηλίας και Όμηρος Νετζήπογλου.

Το ρόστερ του Άρη όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα ανά θέση:

1: Κάουαν Τζούνιορ, Πουλιανίτης

2: Χάνλαν, Νετζήπογλου

3: Κάμπερλαντ, Σχίζας, Σιδηροηλίας

4: Γουίλιαμς, Πετανίδης

5: Κώττας

To Top